Tips På Hälsosam Smoothie

post thumb
Nyheter
by Hemron/ on 14 Feb 2022

Tips På Hälsosam Smoothie

En god och hälsosam smoothie kan vara en räddare i nöden många gånger. Du kan snabbt slänga ner alla ingredienser du vill ha i en mixer och bara blanda ihop. Det har blivit väldigt populärt att dricka smoothies idag så det finns en överflöd av recept. Smoothie är ett perfekt mellanmål eller frukost. Dessutom kan du dricka den på stående fot om du vill.

Välj hälsosamma ingredienser

Om du ska gå på en smoothie diet är det viktigt att du väljer hälsosamma ingredienser. Gröna ingredienser brukar vara en bra nyckel till en hälsosam smoothie. Det kan vara ingredienser som avokado eller broccoli. Dessa kan sedan matchas med vad du tycker om. Du kan till exempel ha i ett sötningsmedel för att göra smoothien lite godare. Idag finns nyttiga alternativ som stevia vilket är helt naturligt. Glöm inte heller att ha i en vätska.

Många väljer idag att använda ett mjölkfritt alternativ. Det kan till exempel vara mandelmjölk eller kokosmjölk. Dessa går bra ihop med spenat och är nyttigare än vanlig komjölk. Det som är så bra med smoothies är att du kan testa dig fram och hitta dina egna favoriter. Var inte rädd för att prova nytt.

En hälsosam smoothie passar till allt

En annan fördel med smoothies är att du kan dricka dem i flaska. Oavsett om du ska jobba, se på TV eller gå ut på promenad kan du ta med dig din smoothie. Idag finns även mixers där du sätter flaskan direkt i maskinen. Sedan är det bara att skruva på korken och njuta av din smoothie. Smidigare än så kan det knappast inte bli. Det är också enkelt att bjuda dina vänner.

Du kan till exempel göra en smoothie samtidigt som du lämnar in din kupong till Powerplay Då behöver du inte vara rädd för att du ska spilla. Du kan tippa i lugn och ro på egen hand eller tillsammans med andra. Du kan till och med göra det till en vana att betta och dricka smoothies samtidigt.

Testa nya recept

Var inte rädd för att testa nya recept på hälsosam smoothie. Du kan blanda bär, grönsaker och vätska efter tycke och smak. Så länge du håller dig till nyttiga ingredienser finns det inget rätt och fel. Om du vill ha lite omväxling kan du hälla upp din smoothie i en tallrik och göra en smoothie bowl. Toppa med goda bär eller nötter.

Om du har slut på inspiration kan du också kolla på sociala medier eller pinterest efter nya recept. Det är en outtröttlig källa till nyttiga recept och unika smoothies.