Nyttig Smoothie Med Avokado Och Banan

post thumb
by Hemron/ on 11 Oct 2021

Nyttig Smoothie Med Avokado Och Banan

Om du vill starta morgonen på ett bra sätt rekommenderar vi att göra en nyttig smoothie med avokado och banan. Du kan även ha i lite ingefära och gurkmeja för en härlig vitaminboost. En smoothie är perfekt för dig som inte är någon frukostmänniska. Du slänger bara i alla ingredienser i mixern och häller upp i ett glas eller på flaska.

Ytterligare ett smoothie tips om du vill ha en mer hälsosam dryck är att blanda i ett kollagenpulver i din dryck. Det ger dig en stramare och fastare hud samt passar till allt eftersom det normalt är smaklöst.

Få i dig mycket vitaminer

En smoothie är ett perfekt sätt att få i sig mycket vitaminer och kick-starta dagen. Ett tips är därför att tillföra lite apelsin tillsammans med din banan och avokado. Om du även har i ingefära blir den också antiinflammatorisk vilket är positivt.

För att smoothien ska bli lite mer krämig och tjock kan du mixa i lite vaniljyoghurt och vatten. Om du inte äter mjölkprodukter går det självfallet att välja ett veganskt alternativ. Mixa allt till en önskad konsistens.

En nyttig smoothie med avokado och hallon

Det finns väldigt många nyttiga smoothies du kan göra med just avokado. Nedan följer ytterligare ett recept på en god frukostsmoothie med hallon och avokado.

  • Ta färska eller frysta hallon
  • Mosa i en avokado
  • Ta färsk ingefära, yoghurt och lite honung som avslutning

Avokado är en perfekt bas

Om du vill göra en nyttig smoothie är avokado den perfekta basen. Den är fullproppad med nyttigheter och ger smoothien en riktigt krämig konsistens som passar perfekt. Ett tips är att kombinera med honung som en smaksättare.

Som regel är gröna smoothies de mest hälsosamma. Därför kan du även blanda i lite grönkål och spenat om du vill. Tänk även på att använda en bra mixer som mosar allt ordentligt utan att det fastnar. Det är en bra investering om du har tänkt att göra smoothies regelbundet.