Ny Webbdesign?

post thumb
Nyheter
by Hemron/ on 11 May 2017

Ny Webbdesign?

Idag tänkte jag dela med mig lite av mina tankar och hoppas att kunna få lite feedback kring detta. Jag har sedan en tid tillbaka funderat på att göra om webbdesignen här på smoothietips.se. Under tiden som sajten har funnits har jag alltid känt att designen är något tråkig och alldaglig och jag söker efter något mer stilfyllt och sofistikerat. Under en tid har jag kollat runt på olika sajter för att se om jag finner något som faller mig i ögonen och just nu är jag inne på den enkla och stilrena designen som finns hos Casinoapp. Här går man under mörka färger och istället för att gå på de svarta, orangea och vita tänker jag mer på ljusa och friska färger som ger en mjuk och somrig karaktär. Andra sajter som även faller mig i smaken är frill.eu, som kör på en enkel och innovativ design, och kenzas.se, som kör på mer på stilren och fashion inspirerad design.

Det är här jag behöver ert stöd. Vad föredrar ni och vet nu vad det kostar att hyra en webbdesigner? Om ni har några tips på design, eller något duktig webbdesigner som kan hjälpa mig med min hemsida kan ni jättegärna höra av er. För att skriva till mig kan nu gå in på min kontaktsida och skicka ett mail.

Nu lämnar vi det seriösa och går över till lite mer underhållning! För att avsluta dagens inlägg tänkte jag nu bjuda på två härligt smoothierecept i försommarens tecken. Dagens första smoothierecept hittade jag på www.dansukker.se och smakar som en dröm!

Sommarsmoothie

Tips! Den här smoothien är perfect till eftermiddagsfikat då den både är söt, frisk och ger god energi för resterande timmarna innan middagen.

Ingredienser

2 glas

2 dl bär, t ex hallon, blåbär eller jordgubbar
2 dl lättmjölk
2 dl naturell lättyoghurt
2 dl istärningar
2 msk Dansukker Florsocker

Blanda samtliga ingredienser i en mixer eller med en mixerstav.
Mixa tills smoothien blir slät och fin.
Häll upp i 2 glas och dekorera med mynta blad.

Det andra receptet är ett experiment jag textade för några veckor sen och som är en av mina absoluta favoriter.

Chocolate Charge

Tips! Denna smoothie kan intas när som helst under dagen och kan verka som både frukost, lunch, mellanmål och middag. Smoothien kan dessutom vara bra efter träning om man tillsätter en skopa proteinpulver.

Ingredienser

1 banan
1 dl osötad mandelmjölk
1 dl mjölk
1 dl naturell yoghurt
100g choklad 99%
1 skopa chokladglass

Efter träning: 1 skopa proteinpulver i choklad eller vanilj

Mixa alla ingredienserna i en mixer, eller med en mixerstav, tills innehållet blir krämig. Häll upp i ett glas och dekorera med chokladkross från 99% choklad.

För bäst resultat rekommenderar jag att ni fryser in bananen. På så sätt får man en krämig och fyllig konsistens som bidrar till ökad mättnadskänsla.

Jag hoppas att ni kommer avnjuta dessa recept lika mycket som jag gör! Ha det bra så länge!

Psst! Glöm inte att höra av er med tips och feedback kring min nya design!