Gå Ner I Vikt Med Smoothies

post thumb
by Hemron/ on 29 Nov 2021

Gå Ner I Vikt Med Smoothies

Om du snabbt vill minska din vikt är smoothies ett jättebra knep. Det finns många berättelser om människor som lyckats gå ner i vikt med smoothies på bara några veckor. Det är också smidigt eftersom du bara lägger i alla ingredienser i mixern och kör igång. Alltså passar det även dig som brukar ha bråttom på morgonen och normalt inte hinner äta frukost.

Flera goda recept

Smoothies har blivit otroligt populärt och nätet kryllar av tips på hur du kan gå ner i vikt med smoothies. Det viktiga är att du proppar dem fulla med näringsrika och nyttiga ingredienser som också får dig att känna dig mätt. Du bestämmer själv hur länge du vill gå på en smoothie diet men du kan börja med ett par veckor. Kom ihåg att diet inte är detsamma som att svälta sig själv. Det bör du aldrig göra.

Om du vill göra dina smoothies riktigt nyttiga är det viktigt att du tänker på vilken vätska du lägger i dem och använder rätt typ av fett.Försök undvika mjölk då det innehåller mycket kalorier. Välj istället ett alternativ som kokosvatten. Det smakar riktigt bra och är mer hälsosamt. Dessutom passar det perfekt med många frukter.

Gå ner i vikt med smoothies med antiinflammatoriska ingredienser

När du ska gå ner i i vikt kan du passa på att välja antiinflammatoriska livsmedel så som jordgubbar då de är väldigt bra för din kropp. Du renar alltså kroppen samtidigt som du minskar vikten. För att undvika att bli hungrig allt för snabbt kan du även mixa i havregryn eller chiafrön. Det gäller särskilt på morgonen där det är bra att få sig lite extra energi. Då står du dig längre under dagen.

En smoothie kan du inta på språng eller hemma i lugn och ro. Du kan till exempel slå dig ner i soffan efter en lång dag med en smoothie och spela lite på ett Trustly casino Så länge du inte spelar för mer pengar än du har råd att förlora så klart. Passa också på att köp en bra behållare till dina smoothies,

Tappa tre kilo per vecka

I USA har det blivit en stor trend att gå ner i vikt med smoothies och det finns möjligheter att tappa upp till 3 kilo i veckan. Där är det också populärt att hälla upp smoothies i en tallrik och äta med sked. Det kallas för smoothie bowl. Då kan du toppa med goda nötter, bär eller kanske kokosflingor?

Var beredd på att det kommer bli lite tufft de första dagarna. Kroppen behöver lite tid att ställa in sig och bli av med överskottet av vätska innan den vänjer sig vid dieten.