Bästa Smoothies Ställena Runt Om I Världen!

post thumb
Nyheter
by Hemron/ on 15 Jun 2017

Bästa Smoothies Ställena Runt Om I Världen!

London

Fresh Healthy Eating Cafe London Nästa gång du har vägarna förbi London kan du besöka Fresh Healthy Eating Cafe. Ett vegan-vänligt cafe i hjärtat av Soho som bjuder på mackor, sallader och framförallt hälsosamma juicer och smoothies som de gör framför ögonen på dig, så du vet att det är färskt. De kallar det ”guilt free” vilket innebär att du med gott samvete ska kunna äta och dricka deras produkter som inte innehåller några tillsatta ämnen – det gillar vi!

51 Lexington Street, Soho, London, W1 9AR

Varför inte också besöka Moosh Café? De bjuder på juicer, smoothies, power shots och mer att dricka. Dessutom har de superyoghurt, acai bowls och sallader. Dessutom kan du ta del av deras detox program 3 till fem dagar.

G11 Kingly Court, Carnaby Street, W1B 5PW, London

Bali

Nalu Bowls i SeminyakBefinner du dig på en drömsemester på Bali tycker vi att du ska passa på att besöka några av paradisets bästa smoothies barer. Hos Nalu Bowls i Seminyak specialiserar de sig på acai bowls. Prova en Uluwatu eller Macaronis toppade med hemmagjord granola och färsk frukt. Förutom nyttiga drinkar och maträtter kan du avsluta ditt besök med Hawaian Mojito eller Watermelon Rose.

Jalan Drupadi 1 No.2A, Seminyak, Kuta

Ett annat ställe du kan besöka är Sisterfiels Cafe som bjuder på goda cocktails, trevlig personal och en suverän brunch! Med en väldigt modern inredning känns det som du är på det hippaste innestället i stan. Allt ifrån matiga frukostalternativ till hälsosamma smoothies och hamburgare i världsklass är detta ett perfekt alternativ att ta en paus från semestern.

Jalan Kayu Cendana No.7, Seminyak, Kuta

Las Vegas

Befinner du dig i spelmetropolen Las Vegas kan det vara skönt att ta en paus ifrån fest och spel med ett besök på en lokal smoothiebar. Efter din paus kan du med gott samvete gå tillbaka till Las Vegas huvudgata, men innan det så är det bra att ha koll på hur spelautomater och poker funkar. Idag är det självklart enkelt att finna all den information du behöver via nätet och vi kan tipsa om BaraSlots.se, som är en bra spelguide och som ger dig en bra grund och goda förutsättningar när du ger dig i i Las Vegas mäkiga casinon.

På huvudgatan av Las Vegas finns SkinnyFATS där du kan få frukost hela dagen, käka en kalorisnål burgare och såklart få bort din baksmälla med en Hangover Remedy smoothie. SkinnyFATS finns på 4 olika ställen bara i Las Vegas så populärt är bara förnamnet!

6261 Dean Martin Dr, Las Vegas

Hos Fruit and Roots får du närproducerad, organisk färskpressad juice som fokuserar mycket på sina renande drycker. Du kan bygga din egna Wellness bowl med en massa alternativ, så den blir precis som du gillar. Dessutom kan du följa deras Instagram på @fruitsnrootsjuicebar som är väldigt inspirerande med bilder och tips!

7885 W Sunset Rd #180, Las Vegas

Spanien

fruit express II barcelona Fruit Express II i Barcelona må vara den mest färgglada och mysiga smoothiebaren i Spanien! Den är i en kedja av andra barer med samma färgglada koncept. Såklart har de mer än smoothies, du bjussar även på drinkar gjord på färsk frukt!

Plaça de la Mercè, 8, 08002 Barcelona

Fit Food har förutom en väldigt uppfriskande instagram med 35 000 följare @fitfood.spain regelbundna yoga events och detox program du kan ta del av. Här kan du dessutom köpa hem detoxpulver, hemmagjord granola och proteinpulver. Köp med dig en av deras uppfriskande juicer på vägen och känn hur det direkt gör goda saker för din kropp och knopp!

Calle de Serrano, 98, 28006 Madrid, Spain