Insane Labz Psychotic, 35 servings - Apple

Insane Labz Psychotic, 35 servings - Apple
Brand: Insane Labz
399 SEK
Mer Info!

Insane Labz Psychotic, 35 servings

Psychotic från Insane Labz är en högpotent PWO med kraftig centralstimulerande effekt. Psychotic är en PWO från USA med mycket kraftfull effekt.

  • Högkoncentrerad PWO
  • High Potent Psychotic Blend
  •  Tillverkad i USA

 

Vad innehåller Insane Labz Psychotic

Psychotic är en Pre-Workout som verkligen vill stå för innehållet i sin högpotenta PWO. Detta är en mycket kraftigt centralstimulerande PWO med mycket stimulantia i höga doser. PWOn passar den som verkligen tar sin träning på allvar och vill ha ut allt ur sitt träningspass. Med tanke på den kraftigt centralstimulerande effekten rekommenderar vi inte att denna tas för sent på kvällen då effekten kan vara långvarig.

Insane Labz har inte bara en unik kombination av nya innoavtiva ingredienser utan även många klassiska inslag, men med hög dosering. Med hela 400mg Koffein per servering kan du garanterat räkna med att din prestationsföråga kommer att öka samt göra dig mer vaken och ökad koncentration.

 

 

Unikt innehåll i Psychotic från Insane Labs

Det som gör att Psychotic skiljer sig från övriga produkter på marknaden är att den innehåller en unik blandning med noga avvägd dosering för att ge dig maximalt. Några av de ingredienserna är Cocoteanol, AMPiberry, Cordyceps Centella Asiatica kobinerat med de klassiska Beta-Alanin, Koffein och Kreatin. Med ett dagligt intag av Kreatin kommer det hjälpa dig att öka den fysiska prestationen och göra dig uthålligare i den explosiva fasen.

InnehålPer 1/2 skopa (3,1 g)Per Skopa (6,2 g)
Beta-alanin1515 mg3030 mg
Kreatinmonohydrat500 mg1000 mg
Koffein200 mg400 mg
Cocoteanol50 mg100 mg
-varav teobromin kakao25 mg50 mg
-varav Camellia sinensis25 mg50 mg
AMPiberry (juniperus communis)12,5 mg25 mg
Cordyceps extrakt0,5 mg1 mg
Centella Asiatica0,5 mg1 mg

 

Ingredienser och allergener:

Beta-alanin, kreatinmonohydrat, vattenfritt koffein, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra, kalciumoxid), naturliga och artificiella aromämnen, Cocoteanol™ (50% Theobroma cacao, 50% Camellia sinensis), AMPiberry® (Juniperus communis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (sukralos), färgämne (allurarött ac†), Cordyceps extrakt polysackarider (Cordyceps sinensis), sallatsspikblad (Centella asiatica). †Kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration.

 

Hur ska man använda Insane Labz Psychotic

Psychotic PWO är inte en vanlig PWO på marknanden utan detta är verkligen en högpotent och kraftigt centralstimulerande PWO. Vi rekommenderar därför att du börjar med endast en 1/2 skopa för att testa din tolernasnivå.

Antal doseringar: 35st

Rekommenderad Daglig dosering: Blanda 0,5 - 1 skopa (1 servering) med 200 – 300 ml vatten och drick 30 min före fysisk aktivitet. Används ej i närhet till sänggående. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

 

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein. Rekommenderas ej för barn och gravida (400 mg per servering).