5% Crea-TEN, 30 serv - Mango Pineapple

5% Crea-TEN, 30 serv - Mango Pineapple
Brand: Rich Piana 5%
379 SEK
Mer Info!

5% Nutrition Crea-TEN, 30 serv

Crea-TEN är ett komplext kreatintillskott från amerikanska 5% Nutrition där profilen Rich Piana varit en ledande profil gonom hela varumärket. Crea-TEN innehåller hela 10 former av verksamt kreatin vilket bidrar till större cellvolym och mer muskelmassa. CreaTEN är ett smaksatt kreatintillskott.

  • Naturligt goda smaker
  • Ökar cellvolym och muskelmassa
  • 10 olika kreatinkällor
  • Kreatin bidrar till ökad styrka

 

Hur ska man använda 5% Nutrition Crea-TEN

Crea-TEN® Legendary Series har helt naturliga smaker! Om du tyckte att det smakade gott innan, vänta tills du provar det nu. Denna formel innehåller de 10 mest effektiva formerna av kreatin som finns tillgängliga. Dessutom har denna kraftfulla ingrediensserie en Creatine Accelerate Blend för att öka absorptionen och lägga till cellvolymen för enorma muskelpumpar. Det stimulerar också muskeltillväxt, förlänger uthålligheten och förbättrar styrkan. För att täcka det hela krävs ingen laddning och du behöver bara ta den en gång om dagen!

Det är inte konstigt att kreatin vanligtvis är ett av de första kosttillskotten en kroppsbyggare eller idrottare provar. Faktum är att det är en hörnstensingrediens för vår bransch. Alla typer av idrottare och kroppsbyggare kommer att finna värde i att lägga till Crea-TEN® till deras kosttillskottsarsenal.

Rekommenderad användning: Blanda 1 skopa (7,7g) med ditt val av favoritdryck efter träning (en gång per dag). Är det en icke-träningsdag, kan produkten intas närsomhelst under dagen. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.
Antal doseringar per burk: 30

 

Vad innehåller Crea-TEN

Crea-TEN® Legendary Series är laddad med 10 av de mest effektiva och välabsorberade versionerna av kreatin. Här är fördelningen av de olika kreatinsorterna.

Kreatin vattenfritt – När du ser ordet "vattenfritt" kanske du tänker på koffein. När allt kommer omkring är vattenfritt koffein den mest populära formen av koffein som används i kosttillskott. Det fungerar på samma sätt med kreatin. Här är det en version av kreatinmonohydrat som har all fukt borttagen. Detta skapar ett kreatin som är mer koncentrerat och därför mer effektivt.

Tri-Creatine Malate – Här är en kombination av kreatin och äppelsyra. Detta spelar en roll i metabolismen av ATP för energi. Denna version av kreatin har alla fördelar med monohydrat, plus att det ökar uthålligheten avsevärt.

Kreatin Monohydrat – Här är kreatinet som startade det hela i början av 90-talet. Det orsakade en hel revolution i branschen! Kreatinmonohydrat är den mest testade och beprövade formen av kreatin som finns tillgänglig, utan någon. Det betyder att den måste vara i Crea-TEN® Legendary Series! För att förbättra absorptionen av denna klassiker använder denna patenterade version mikroniserade partiklar. Dessa mindre partiklar är mycket lättare för kroppen att absorbera.

Tri-kreatincitrat - Precis som kreatincitrat är detta kreatin fäst till citronsyra. I det här fallet finns det tre kreatinmolekyler. Denna kombination förbättrar absorptionen, och som noteras nedan är den involverad i Krebs, eller Citronsyra, energicykel.

Kreatincitrat – Denna version kombinerar kreatin och citronsyra. Som nämnts är detta en komponent i Krebs-cykeln. Kallas även citronsyracykeln, detta är ett energisystem som omvandlar mat till användbar energi för kroppen. Det är kopplat till ATP-systemet för energi.(6)

Kreatin Pyruvat – Vi har redan sett att Crea-TEN® Legendary Series använder former av kreatin som är direkt involverade i uthållighet. Även om kreatin är en cellvolymgivare, är det också viktigt för uthålligheten. Ju fler reps du kan få, desto bättre, eller hur? Dessutom är absorption kung i Crea-TEN® Legendary Series. Det är därför detta är en så effektiv produkt.

Creatine Ethyl Ester Hydrochloride - Här är en tidig konkurrent till monohydrat. Denna form av kreatin var den första som riktade sig mot absorptionsproblemen för det ursprungliga kreatinet.