Tyngre Vassle Protein, 900g - Gräddkola

Tyngre Vassle Protein, 900g - Gräddkola
Brand: Tyngre
279 SEK
Mer Info!

Tyngre Vassle Protein, 900g

Letar du efter ett smakrikt protein till ett bra pris som även är skonsamt för magen om du har problem med laktos? Tyngres proteinpulver är det du söker. Med en len konsistens tillsammans höga smaker får du ett vassleprotein som du sent kommer byta ut.

  • iInnehåller laktasenzym
  • Mycket god smak
  • Lättblandat

 

Tyngres Vassle Protein är ett av Sveriges mest sålda proteinpulver. Proteinet går att köpa i butike hos Atletbutiken i Solna. Påsarna innehåller 900g vilket ger ca 26 portioner där en portion är 35g pulver. Påsen innehåller inte skopa men du kan köpa skopa här.

Innehåll: 900 g, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte.

Användning: 1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur.

 

Protein med goda smaker

Tyngre har gjort sig kända på den svenska marknaden med att ha mycket goda smaker på sitt protein vilket gör att många gärna köper det om och om igen. De mest populära smakerna på Tyngre Vassle är vaniljdrömmar, kladdkaka, chokladboll, kanelbuller och chokladtryffel.

 

Tyngre Vassle Vaniljdrömmar

Tänk dig smaken av somriga spröda vaniljdrömmar med en perfekt söt svvägd smak av vanilj och en underrton av kakor. Vassle vaniljdrömmar passar perfekt att dricka som shake efter gymmet, till frukosten eller som mellanmål. Vaniljdrömmar passar även utmärkt att använda som proteinberikning i sin smoothie eller gröt.

NäringsvärdePer 100gPer portion (35g)
Energi1653kj / 395 kcal579kj / 138kcal
Fett6,9 g2,4g
-varav mättat fett3,9 g1,4 g
Kolhydrater8,2 g2,9 g
-varav sockerarter6,0 g2,1 g
Protein75 g26 g
Salt0,8 g0,3 g

Ingredienser: Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym.*Innehåller en fenylalaninkälla.

 

Tyngre Vassle Kladdkaka

Vem tycker inte om kladdkaka? Tyngre Vassle Kladdkaka är favoriten sedan 2014, kladdkaka har blivit ett signum för Tyngres vassleprotein och är än idag storsäljaren bland deras smaker. Gillar du choklad gillar du detta protein.

NäringsvärdePer 100gPer portion (35g)
Energi1605kj / 384kcal562kj / 134kcal
Fett7,2 g2,5 g
-varav mättat fett4,6 g1,6 g
Kolhydrater8,3 g2,9 g
-varav sockerarter5,0 g1,7 g
Protein71 g25 g
Salt1,0 g0,3 g

Ingredienser: Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), kakao, arom, salt, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym.
*Innehåller en fenylalaninkälla.

 

Tyngre Vassle Chokladtryffel

 

Tyngre Vassle Kanelbulle

 

Tyngre Vassle Chokladboll

 

Tyngre Vassle Tunga Bananer

 

Allergener: Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Tyngre vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

Låt stå i några minuter för maximal effekt.