Star Nutrition Whey 80 1kg - Cinnamon Bun

Star Nutrition Whey 80 1kg - Cinnamon Bun
Brand: Star Nutrition
259 SEK
Mer Info!

Star Nutrition Whey 80 1kg - Nordens Mest Sålda Proteinpulver

Star Nutrition Whey-80 är ett Komplett proteintillskott för dig som idrottar och vill ha bästa möjliga resultat av din träning. Whey-80 från Star Nutrition är ett högvärdigt proteinpulver med god smak och bra löslighet. Proteinet består av 100% ultrafiltrerat och instantiserat vassle proteinkoncentrat. Whey-80 innehåller protein och protein bidrar till att öka muskelmassan, till att bibehålla muskelmassan och till att bibehålla normal benstomme.

  • Lätt sätt att höja andelen protein i ditt dagliga näringsintag
  • Grym smak och löslighet
  • Nordens mest sålda proteinpulver

 

Klicka här för att köpa Whey-80 4 kg

Varför ska jag använda Whey 80

Hård träning, oavsett idrott, kräver ett medvetet och högt näringsintag. Om näringsintaget är för lågt börjar kroppen bryta ned muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Framförallt protein är viktigt att hålla högt om man för en aktiv livsstil, eftersom protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen.

För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver. Kyckling, kött och ägg är exempel på vanliga proteinkällor.

Dock kan det upplevas som svårt att få i sig den mängd proteinrik mat som krävs för att kunna motverka nedbrytningen och se tydliga resultat. Tid, stress, ork, pengar och mättnad är alla faktorer som vanligtvis försvårar möjligheten att hålla ett högt näringsintag. Det är just här som Star Nutrition Whey-80 fyller sin funktion, Att erbjuda dig ett enkelt och praktiskt sätt att tillgodogöra dig rätt proteinmängd utöver din vardagliga kost!

En dosering av Star Nutrition Whey-80 1kg erbjuder cirka 25 gram protein och förbereds på nolltid. Dessutom är smakerna och variationerna oändliga - proteindrinkar, smoothies, i frukostgröten, till bakning m.m. Bara fantasin sätter gränser!

 

Hur doserar jag Star Nutrition Whey 80 1kg

Doseringsanvisning: 0,75-1 dl pulver blandas med 2,3 dl vatten eller mjölk i en shaker. För maximalt resultat ta tre portioner av Whey-80 dagligen.

Antal serveringar per påse: 27 serveringar.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 

Vad innehåller Star Nutrition Whey 80

Star Nutrition Whey-80 innehåller 100% vassleproteinkoncentrat (WPC).

Näringsvärde per 100gVanilla
Energi (kcal)1610kj/385kcal
Fett6,7g
-Varav mättat fett4,6g
Kolhydrater4,9g
-Varav Sockerarter3,1g
Protein76,2g
Salt0,4g

Tabellen visar innehåll av whey 80 vanilla, viss variation kan förekomma mellan smakerna

Ingredienser Banana: Vassleproteinkoncentrat [mjölk] (innehåller emulgeringsmedel sojalecitin), arom, färgämne (betakaroten), sötningsmedel (aspartam).

Ingredienser Chocolate: Vassleproteinkoncentrat [mjölk] (innehåller emulgeringsmedel sojalecitin), kakaopulver (2,0%), arom, salt, sötningsmedel (aspartam).

Ingredienser Raspberry: Vassleproteinkoncentrat [mjölk] (innehåller emulgeringsmedel sojalecitin), arom, färgämne (rödb