Foodins kallpressade kakaopulver är en mjuk och fyllig multitaskare som fungerar i alla typer av matlagning och bakning. Kakaopulver är perfekt för bakning - tillsätt kakaopulver till kakor, pajer och bakverk. Glass, degar och dekorationer skapas alla enkelt och utsökt av kakaopulver. Blanda kakaopulver i smoothies, det är särskilt gott med banan! Till mat & bak Till varm choklad Ekologisk RAW Förvånansvärt mångsidigt Kakaopulver är ett utmärkt val i gourmet matlagning. Ja det är korrekt! I många länder används kakaopulver i marinader och kryddor. Såser och kött- och grönsaksgrytor tillagas med kakao. Förbered traditionell varm choklad genom att blanda kakaopulver med vätskan du väljer. Mandel- eller havremjölk är en perfekt kombination! Söta drinken med kokossocker och tillsätt kryddor som vanilj eller kardemumma. Brygg en varm kopp kakao och inspireras av de olika sätten att använda kakao - det är förvånansvärt mångsidigt! Ursprung Historien om Foodins Criollo -kakaobönor tar oss till djupet av Amazonas regnskog, där små familjebönder odlar kakaobönor hållbart och enligt etiska riktlinjer. Odlingsmetoder utvecklas genom att erbjuda utbildning och en optimal miljö för kakaoodling, och Foodins inköpspartners har ett nära samarbete med bondesamhällena. På detta sätt garanteras bönderna en rättvis lön, och deras barn kan gå i skolan. Detta säkerställer att typiska problem med massproduktion, inklusive barnarbete, övervakas bättre. Foodins inköpspartners är ansvariga för genomförandet av utbildning, hälsovård och andra stödfunktioner som skapar välbefinnande i bondesamhällena. Det ekologiska certifikatet säkerställer att miljön, människor och djur behandlas rättvist. Foodins partners har SPP -certifiering som säkerställer medel för barns skolgång och möjliggör övervakning av riktlinjer. Näringsvärde Per. 100 g Energi 1492kJ / 358 kcal Fett 12 g - varav mättat 7 g Kolhydrater 22 g - varav sockerarter 0,8 g Kostfiber 28 g Protein 28 g Salt -0,1 g Ingredienser: Ekologiskt kakaopulver. Förpackad i en fabrik som även hanterar NÖTTER (CASHEWNÖTTER, PARANÖTTER, PEKANNÖTTER, PISTAGENÖTTER, MACADAMIA, HASSEL och VALNÖTTER), MANDEL, SESAMFRÖN och vassleprotein (från MJÖLK).