Kakaopasta är en absolut nödvändighet när du förbereder raw choklad! Kakaopasta är en sammetslen chokladupplevelse som är lätt att använda som bitar, smulas eller smältas ner i desserter och smoothies. Du kan göra din egen raw choklad av kakaopasta, smälta den till en sås för att lägga till desserter, krossa den och dekorera bakverk, eller tillsätta en nypa i müsli, granola eller raw gröt. Inga tillsatser eller konserveringsmedel Ekologisk RAW En given plats i köket! Liksom kakaopulver kan kakaopasta även användas i gourmet matlagning. I många länder används även choklad i marinader och kryddgryn samt såser och grytor. Användningsförslag Matlagning och bakning. Näringsvärde Per. 100 g Energi 2423kJ / 588 kcal Fett 51,6 g - varav mättat 32,3 g Kolhydrater 4,7 g - varav sockerarter -0,1 g Fiber 24,5 g Protein 14 g Salt -6 mg Ingredienser: Ekologisk kakao. Förpackad i en fabrik som även hanterar NÖTTER (CASHEWNÖTTER, PARANÖTTER, PEKANNÖTTER, PISTAGENÖTTER, MACADAMIA, HASSEL och VALNÖTTER), MANDEL, SESAMFRÖN och vassleprotein (från MJÖLK).