Delta Supreme ISO PRO 100, 900g - Strawberry

Delta Supreme ISO PRO 100, 900g - Strawberry
Kategorier: Smoothie shakers
Brand: Delta Nutrition
479 SEK
Mer Info!

Delta Nutrition Supreme ISO PRO 100, 900g

Supreme ISO PRO från Delta Nutrition innehåller en blandning av proteinisolat och proteinhydrolysat vilka är proteinformer i ren form och av mycket hög kvalitet. Under tillverkningsprocessen av dessa proteinformer renas nästan alla kolhydrater och fett bort vilket resulterar i en slutprodukt av mycket hög proteinhalt.

  • Extremt lite fett och kolhydrater
  • Extremt låg på laktos
  • Bra löslighet och goda smaker

 

Köp Delta Nutrition Supreme ISO PRO 100, 2,2kg

 

Vad innehåller Supreme ISO PRO 100

Delta Nutrition Supreme ISO PRO löser sig otroligt bra i vatten och lämpar sig att inta direkt efter träning då det har ett mycket snabbt upptag av kroppen och musklerna.

Proteinet är den grundläggande byggstenen i kroppens vävnader och inte minst kroppen muskler. Proteinet bidrar till ökad muskelmassa och därför bör du använda dig av ett proteintillskott med mycket hög kvalitet. Delta Nutrition Supreme ISO PRO 100 är just ett sånt proteintillskott.

Detta protein är uppbyggt genom att kombinera två högkvalitativa former av protein, vassle isolat och vassle hydrolysat. Ett vassleproteinisolat är den renaste formen av protein. För att få fram ett isolat så renas nästan alla kolhydrater och fett bort från produkten. Ett vassleproteinhydrolysat är ett redan spjälkat protein. För att protein ska kunna tas upp i tunntarmen så bryter kroppen ner det med hjälp av enzymer. Med ett vassleproteinhydrolysat är denna process redan utförd och proteinet är sönderdelat.

Delta Nutrition ISO PRO 100 är ett proteinpulver där man inte har tummat på någonting och är helt fritt från onödiga ingredienser. Här har man fokuserat på att leverera så mycket protein som möjligt per portion tillsammans med goda smaker. Proteinet löser sig lätt i vatten.

Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten i en shaker och drick en servering om dagen. Tag med fördel en servering direkt efter avslutat träningspass. En förpackning innehåller 30 serveringar.

Innehåll (samtliga smaker)Per 100gPer 30gDRI %100g / 30g
Energi1589 kj / 380 kcal477 kj / 114 kcal-
Fett2 g0,6 g-
-Varav mättat fett1 g0,3 g-
Kolhydrater2 g0,6 g-
-Varav sockerarter1 g0,3 g-
Fiber0 g0 g-
Protein87 g26 g-
Salt1 g0,3 g17 / 5

 

Ingredienser Chocolate: Vassleproteinisolat (MJÖLK), vassleproteinhydrolysat (MJÖLK), aromer, smakförstärkare (E640), avfettat kakaopulver, emulgeringsmedel (solroslecitin, SOJAlecitin), stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K).

Allergener: Denna produkt innehåller mjölk. Tillverkas i lokaler där det även hanteras SOJA och ÄGG.

Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.