Delta Nutrition BCAA 400g - Cola Flavour

Delta Nutrition BCAA 400g - Cola Flavour
Kategorier: Smoothie shakers
Brand: Delta Nutrition
349 SEK
Mer Info!

Delta Nutrition BCAA

Delta Nutrition BCAA är ett högkvalitativt kosttillskott med grenade aminosyror, L-glutamin och citrullinmalat. Delta BCAA stimulerar muskeluppbyggnaden och hjälper din kropp att bibehålla energin i musklerna.

  • Högdoserad BCAA
  • Stimulerar muskeluppbyggnad
  • Fri från aspartam
  • Fri från socker och kolhydrater

 

Hur hjälper BCAA dig

Delta BCAA utgörs av de tre grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleucin. De grenade aminosyrorna har två fördelar. Den ena är att de stimulerar muskeltillväxt genom att öka uppbyggnaden av muskelprotein. Den andra är att de motverkar mental trötthet. Detta innebär att de kan förhindra trötthetskänslorna som smyger sig på i slutet av ett pass.

Förutom grenade aminosyror innehåller Delta Nutritions BCAA Amino även L-glutamin och L-citrullin. L-glutamin är en aminosyra som omsätts i hög grad vid hård träning. Glutamin är viktigt för både muskulär återhämtning och immunsystem. L-citrullin är mest känt för sin förmåga att öka produktionen av kväveoxid. Kväveoxid är en naturlig gas som ökar blodflödet till musklerna, vilket leder till ökad pump och förbättrad näringstransport.

BCAA Amino är ett superbt kosttillskott för dig som vill ha näringsmässig kvalité kombinerat med bra smak.

 

Hur ska jag använda Delta Nutrition BCAA

Vi rekommendera att du blandar 1 skopa (10g) med 2-3 dl vatten i en shaker. Intag en portion 20-30 minuter innan ditt träningspass. BCAA Amino kan även intas under och efter träning.

 

Vad innehåller BCAA från Delta Nutrition

Bcaa från Delta innehåller en matrix formula fördelat på de grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleaucin. Delta Nutrition BCAA Amino innehåller Glutamin och citrulinmalat för att boosta din kropp.

BCAA Matrix FormulaPer Portion (10g)
L-leucin4000mg
L-glutamin2500mg
L-valin1750mg
L-isoleucin1750mg
L-citrullinmalat1000mg

 

NäringsvärdePer portion (10g)Per 100g
Energi152kj/36kcal1520kj/363kcal
Fett0g0g
-Varav mättat fett0g0g
Kolhydrater0g0g
-Varav sockerarter0g0g
Protein9g90g
Salt0,13g1,27g

 

Ingredienser, Green Apple & Watermelon: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, L-citrullinmalat, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K).

Ingredienser Cola: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, L-citrullinmalat, surhetsreglerande medel (citronsyr, natriumvätekarbonat), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), färgämne (sockerkulör, E150c), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K).

Alleriginformation: Innehåller soja. Tillverkad i en produktionsanläggning som även hanterar mjölk och ägg och kan därför innehålla spår därav.