Cellucor C4 195g - Pink Lemonade

Cellucor C4 195g - Pink Lemonade
Kategorier: Smoothie shakers
Brand: Cellucor
349 SEK
Mer Info!

Cellucor C4 - 195g

Cellucor C4 är för dem som fortsätter att sätta mål och har för avsikt att krossa dem, har Cellucor skapat nästa generation av C4.

  • Explosiv energi
  • Fantastiska träningspass
  • Intensivt fokus
  • Extremt ökad pump
  • Oförglömliga smaker

 

De största atleterna i världen har alla en sak gemensamt, de drivs av sannolikheten att tänja gränserna. De vill inte backa från en utmaning, och de vet att det enda sättet att nå högre är att fortsätta framåt och pusha sig själv.

Cellucor C4 är nästa nivå av innovation och förfining. Dess formel är nu mer potent, blivit mer kraftfull och inkluderar den banbrytande ingrediensen TeaCor™ för förbättrad energi som ger snabb effekt och som varar längre.

 

Ingredienser i Cellucor C4:

 

Beta-alanin:

En aminosyra som främjar muskulär uthållighet. Beta-alanin ger en stickande känsla i kroppen och låter dig bli medveten om att det verkar.

 

Kreatinnitrat :

Kreatin bundet till nitrat. Kreatinnitrat ger två eftertraktade effekter på prestationen. Kreatin för styrka och nitrat för pump.

 

N-acetyl L-tyrosin :

Det är en viktig ingrediens i den essentiella energiblandningen. Det hjälper till att främja en stark mental och fysisk prestation.

 

Storlek:

195 g (30 doseringar)

 

Doseringsanvisning:

Blanda 1 dosering (1 skopa) med 150-300 ml vatten i en shaker och inta 20-30 minuter innan träningspasset. Vid behov, ökad toleransnivå öka dosen till 2 skopor. Överskrid ej 2 skopor per dygn!