BSN Creatine, 216g

BSN Creatine, 216g
Kategorier: Smoothie shakers
Brand: BSN
199 SEK
Mer Info!

BSN Creatine, 216g

BSN Creatine innehåller 100% mikroniserat kreatin monohydrat. Kreatinet hjälper dig att bli uthålligare i den explosiva fasen vilket indirekt upplevs som ökad styrka. Regelbunden användning hjälper dig med muskeluppbyggnaden.

  • 100% mikroniserat kreatin monohydrat
  • Bevisad effekt
  • Ökar styrkan och muskeluthålligheten

 

Kreatin är ett ämne som du finner i både kött och fisk. Om du däremot håller dig till en strikt vegetarisk kost eller tränar mycket hårt, finns det anledning att öka mängden. Lyckligtvis kan du enkelt tillföra extra kreatin i kombination med din vanliga kost utan att behöva anstränga dig allt för mycket. Det enda du behöver göra är att testa det smidiga kreatintillskottet BSN Creatine. Du märker snart att energin i dina muskler ökar, vilket gör att du orkar mer under träningspasset. Musklerna blir starkare och mjölksyran minskar. Du kommer också märka att du snabbare laddar på med ny energi för att snart vara tillbaka på gymmet med nya tag.

BSN Creatine är perfekt för dig med en aktiv och hektisk livsstil som vill vara säker på att få i sig all näring du behöver. Produkten kommer i pulverform och är inte smaksatt. Därför kan du blanda till din egen goda shake innan träningen med precis vilken smak du helst önskar. Testa ett kosttillskott av hög kvalitet som ger dig den styrkan du behöver!

Dosering: 1 rågad skopa per 240/ml. En gång per dag.

Portioner per förpackning: 60 st

InnehållPer 100gPer Portion
Kreatinmonohydrat94g3,4g

 

Ingredienser: Kreatin monohydrat