Better You Smoothie Protein 1kg

Better You Smoothie Protein 1kg
Brand: Better You
299 SEK
Mer Info!

Better You Smoothie Protein

Smoothie protein är en kombination av Laktosfritt vassle och kasein.

  • Kombination av snabbt och långsamt proteinpulver
  • Laktosfritt vassle och kasein
  • Inga tillsatta smakämnen eller socker
  • Perfekt till bakning
  • Neutral smak

 

Better You Smoothie Protein är ett laktosfritt och glutenfritt proteinpulver, innehåller en blandning av kaseinprotein och vassleprotein (whey). Den neutrala smaken gör att proteinet fungerar utmärkt att blanda i din favoritsmoothie eller att baka med. Fri från både socker och sötningsmedel. För dig som tränar, går på diet, vill tillföra ytterligare protein till kost eller bara ha ett bra mellanmål

Protein är uppbyggt av aminosyror som har den viktiga uppgiften att bygga upp muskler och stödja muskelåterhämtningen. Smoothie protein innehåller en kombination av laktosfritt vassleprotein, även kallat whey, vilket tas upp snabbt av kroppen. Samt laktosfritt kaseinprotein, ett protein som kroppen tar upp långsamt. Smoothie protein är helt fritt från socker och sötningsmedel och passar även perfekt att baka med. Protein fungerar som kroppens byggstenar och är därför viktiga att få i sig, oavsett om man önskar muskeltillväxt, återhämtningsdryck i anslutning till din träning eller bara ett bra mellanmål. Finns i en och samma lättlösliga proteindryck i pulverform.

 

Vad innehåller Smoothie Protein

Laktosfritt kasein, laktosfritt vassleprotein, inulin, rapsolja, solroslecitin och psyliumfröskal.

Innehåll per

Portion 15g

100g

Energi56kcal/234kj370kcal/1550kj
Protein11 g72 g
Kolhydrater1,2 g8 g
Fett<1 g5 g
Fibrer2,2 g15 g

 

Rekommenderad dagsdos

Blanda 1-2 skopor med 2 dl vatten eller mjölk och skaka i en shaker eller häll i din smoothie. Innehåller 41 portioner. Rekommenderade tillfällen att fylla på med protein är på morgonen/som mellanmål och efter träning.

 

Viktigt

Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost, förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.