Aware BCAA, 330g - Sour Cola

Aware BCAA, 330g - Sour Cola
Kategorier: Smoothie shakers
Brand: Aware Nutrition
249 SEK
Mer Info!

Aware Nutrition BCAA 330g

Aware Nutrition BCAA är en produkt innehållande de grenade aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin i fri form. Detta är en BCAA produkt med tillsatt glutamin och en ratio på 4:1:1 och är anpassad för dig som vill få ut maximalt av träningen.

  • 6g BCAA + 2,5g glutamin per skopa
  • Förbättrad prestation och ökad återhämtning
  • Stimulerar muskeltillväxten
  • Fri från socker
  • Vegansäker

 

Fördelar med Aware BCAA

Aware Nutrition har tagit fram en högkvalitativ BCAA produkt som ger dig de byggstenar för att stimulera muskeltillväxten med hjälp av en ökad proteinsyntes. Vid tyngre träning har man sett att nivåerna av BCAA kan sjunka snabbt och ge ojämna nivåer av aminosyror. Detta kan skapa en trötthet som lätt går att motverka genom att tillföra BCAA som gör att du får i dig hela tre viktiga aminosyror i ett svep.

Som nämnt ovan tar kroppen upp BCAA på ett snabbt och effektivt sätt och kan därför mata ut energi till musklerna snabbare än många andra tillskott som behöver en längre process för att ge önskad effekt. BCAA blir därför ett bra tillskott för de som tränar långa och tunga pass eller ska prestera extra hårt vid tävling och event.

Dosering: Blanda en skopa (11g) med 3-4dl vatten i en shaker och skaka. Kan användas före, under och efter träning. Rekommenderad daglig dosering är en servering per dag. OBS: Kostillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost.

Innehåll Aware BCAAPer Skopa (11g)Per 100g
Energi34kcal / 142kj309kcal / 1292kj
Fett0 g0 g
Kolhydrater0 g0 g
Protein8,5 g77 g
Salt0 g0 g

 

Allergiinformation: Innehåller en källa till fenylalanin. Förvaring: Aware BCAA bör förvaras i en torr, sval och rumstempererad miljö utom räckhåll för barn. Bäst före: Se burkens lock, öppnad burk bör förbrukas inom 6 månader.

Ingredienser: L-leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin, aromer, sötningsmedel: aspartam (E951), ace K (E950), surhetsreglerande medel: äppelsyra (E296), färgämne: betakaroten, klumpförebyggande medel: kiseldioxid (E551).