Awaken PWO 400g - Ferraribilar

Awaken PWO 400g - Ferraribilar
Kategorier: Smoothie shakers
Brand: SSN
399 SEK
Mer Info!

Awaken PWO SSN Nutrition 400g

Awaken Pwo innehåller en kraftfull formula för att stimulera maximal muskelpump och knivskarp fokus utan utfyllndasmedel. Syftet med Awaken pwo från SSN är att ge dig det kraftfullaste marknadne kan erbjuda. Vi vill härmed varna att detta är ingen produkt för nybörjare utan endast för dig som är van vid kraftfull stimulantia och vill ha den kraftfullaste pwon

  • Hög halt av stimulantia för energi
  • Hög dos av aktiva ingredienser för pump
  • Goda smaker

 

Awaken kan vara marknadens bästa PWO

AWAKEN är nästa generations pre-workout produkt som intas innan fysisk aktivitet för att maximera prestation, fokus & pump. Med sin unika & vetenskapligt begrundade formula kan vi garantera marknadens mest potenta produkt.

  • Fräscha smaker
  • Superpump formula
  • Fokusformula från Hordenine och PEA

 

Vad innehåller SSN Awaken

Awaken Pwo innehåller endast en noggrant avvägd mängd av de endast kraftfullaste ingredienserna du kan få genom en pwo. Citrullin malat, beta-alanin & druvkärnsextrakt bidrar tillsammans till att öka blodflödet och minska mjölksyran i den arbetande muskulaturen, vilket leder till en kraftig muskelpump. Koffein, Acetyl-l-karnitin, DMAE & örtextrakt bidrar tillsammans till att leverera ett laserskarpt fokus.

Innehåll1 Skopa2 Skopor
Citrulin Malate 2:14500 mg9000 mg
Beta Alanin2000 mg4000 mg
Acetyl-l-karnitin750 mg1500 mg
PEA (Fenyletylamin)300 mg600 mg
Druvkärnsextrakt (std 98% opc)250 mg500 mg
Rosenrot extrakt250 mg500 mg
L-teanin200 mg400 mg
Koffein155 mg300 mg
Hordenine35 mg70 mg

 

Övriga ingredienser: Citrullin malat, Beta-alanin, Acetyl-l-karnitin, dimetylaminoetanol, druvkärnextrakt, rosenrot, L-teanin, vattenfritt koffein, korvträdsextrakt, färgämne (E160a), arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K).

Allergiinformation: Produceras i samma lokaler som ägg och mjölkproduktion

 

Intag & dosering av Awaken

För att optimera effekten rekommenderar vi att inta Awaken 20-30 minuter innan fysisk aktivitet på "tom mage". Skaka alltid eller rör om burken ordentligt innan användning. Börja med en skopa (ca 10 g) för att sedan öka till en och halv skopa (ca 15 g) till att maximalt dosera två skopor (ca 20 g) som är maxdoseringen för Awaken.

SSN Nutrition Awaken kan skumma sig om du skakar den i din shaker. Ett tips är att först ha i vatten i din shaker och sedan ha i 1-2 skopor Awaken. Skaka inte shakern utan vänd den bara upp och ner ett par gånger så löser den upp sig fint utan att skumma.

Som med dom flesta pre-workouts så kan innehållet klumpa sig när innehållet kommer i kontakt med fukt/värme. Så ett tips är att alltid förvara produkten svalt samt att förbruka en öppnad burk inom 2 månader.

VARNING: Innehåller en hög dos centralstimulerande ämnen. Tävlande atleter, gravida, ammande eller personer med medicinska tillstånd bör ej konsumera denna produkt. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Produkten innehåller inga dopingklassade substanser enligt Wada, men pga risken för falska positiva test på dopingprover så rekommenderar vi ej tävlande atleter att konsumera produkten.