Tips På Bästa Smoothien Till Spelkvällen

post thumb
by Hemron/ on 15 Dec 2021

Tips På Bästa Smoothien Till Spelkvällen

Om du ska anordna en spelkväll inom den närmaste framtiden kan du alltid bjuda på smoothies samtidigt som du och ditt sällskap spelar. Det är gott, enkelt och alla kan få en smoothie som passar den. Det råder delade meningar om vilket som verkligen är den bästa smoothien. Mycket beror på vad man gillar. Det bästa är dock om den är hälsosam och smakrik.

En smoothie är en enkel måltid

En smoothie är väldigt bra eftersom du kan slänga ner flera råvaror i en mixer och blanda ihop. Sedan häller du bara upp innehållet i en flaska som du kan ta med dig överallt. När du kommit underfund med vad som är bästa smoothien kan du göra den regelbundet. Många väljer att gå på en smoothie diet om de vill tappa i vikt på ett bra sätt. Då äter du fortfarande näringsrikt och regelbundet.

Vet du vad som ligger i topp av de tio mest näringsrika grönsaker som vi äter mest av ? På första plats har vi gröna blad som till exempel spenat eller mâchésallat. Dessa är också en perfekt bas i en smoothie. Gröna smoothies är alltid ett säkert kort om du vill äta hälsosamt.

Bästa smoothien till UNO och andra spel

Finns det verkligen en smoothie som alla i sällskapet kommer gilla? Det är ganska tveksamt. Därför är det bättre att köpa hem flera olika ingredienser och låta alla mixa sina egna smoothies. Du kan plocka fram lite olika recept som gästerna kan inspireras av. Annars är det lätt hänt att blandningen skär sig lite. Det ger också dina gäster en bra möjlighet att upptäcka flera nya recept. En rolig tvist på spelkvällen med andra ord.

Samtidigt som ni diskuterar vilken smoothie som är bäst kan ni passa på att gå igenom alla UNO regler.Det är en riktig klassiker som räddar alla spelkvällar. Dessutom behöver man bara en UNO kortlek för att kunna spela. Servera smoothies i praktiska flaskor som inte riskerar att kladda ner vid borden. Det underlättar för alla.

Utgå från dig själv när du väljer smoothie-recept

För att hitta den bästa smoothien bör alla gäster utgå från sig själva. Ha ett bra urval av ingredienser så alla blir nöjda. Du kan höra dig för i förväg om dina gäster har några speciella önskemål när det kommer till smoothies. Det kan även vara bra att kolla ifall de är allergiska eller känsliga mot något innan spelkvällen.

Idag är det också bra att ha några substitut till mjölk när smoothien ska mixas. Du kan till exempel komplettera med kokosvatten eller mandelmjölk så alla kan ta det de gillar.