Bäst Smoothies I Stockholm

post thumb
Nyheter
by Hemron/ on 30 Jun 2017

Bäst Smoothies I Stockholm

Nu när sommaren är här är inte mycket som passar bättre än en svalkande smoothie. Ibland kanske du inte orkar ställa dig i köket och skära upp alla frukter. Som tur är finns det flertalet juicebarer och smoothie ställen i vår kära huvudstad. Vi går igenom några av de bästa och mest svalkande ställen du bör besöka denna sommar.

Juiceverket

Öppet veckans alla dagar har Juiceverket blivit en av stockholmarnas absoluta favoritställen. Beläget på bästa läge i Södermalm serveras det prisvärda juicer och smoothies. Personalen är väldigt trevligt och priserna ligger mellan 47–81 kr vilket känns väldigt rimligt med tanke på vad du får för pengarna. Stämningen är nästan samma som i en bar med loungemusik, innovativa drinknamn och personalen har bartender skills.

Squeezed Up

Beläget i Sats lokaler mitt på Birger Jarls gatan kan du komplettera ditt träningspass med en fin smoothie. Squeezed Up kommer ursprungligen från Västerås men har spridit sig till Stockholm och öppnar upp på fler och fler ställen. Smoothiesen beskrivs som iskalla, fräscha och made from scratch. Det finns även exotiska frukter som ananas och passionsfrukt som du kan få i din smoothie. Du kan dessutom njuta av färskpressade juicer.

Doktor Mat

Denna hälsosamma restaurang har inte bara smoothies utan även fräscha sallader, hälsokostaffär och juicer. Kunder som varit hos Doktor Mat beskriver att de verkligen mår bra efter en måltid här. Restaurangen känns smidig, prisvärd, god och hälsosam. Fyra viktiga egenskaper som kan vara svåra att kombinera. Men Doktor Mat har verkligen lyckats och deras smoothies håller absolut högsta kvalité med färska och exotiska frukter.

Juicefabriken

Mitt på kungsholmen ligger detta otroligt populära ställe. Med snygg graffiti, skön musik och kompetent personal kommer du få en bra upplevelse. Vid lunchtid ringlar köerna långa från detta ”hål i väggen”. Det är inte så konstigt när det både erbjuds fantastiska sallader och smoothies. Tveka inte att prova juicefabriken och vem vet? Du kanske har hittat ditt nya favoritställe.

Naked Juicebar

Det är inte så att Naked Juicebar är ett nudistställe för juiceälskare. Även om det skulle vara en intressant tanke. Stället kanske känns lite mer massproducerat än konkurrenter men kvalitén på smoothiesen håller extremt hög kvalité. Det finns inga sittplatser så det är ett perfekt ställe att gå förbi på din promenad. Skulle du föredra något annat än smoothies finns här ett gediget utbud av hälsosamma wraps och soppor.

Blueberry

Hos Blueberry hittar du en bred meny av olika smoothies. Personalen är både kunnig och hjälpsam så om du är osäker på vad du vill ha är det bara att fråga. Blueberry finns på flera ställen i Stockholm och har fått beröm för att de levererar samma höga kvalité genomgående oavsett location. Prova smoothien ”Eat Your Greens” som innehåller ananas, mango, citron, ingefära, spenat, vetegräs och spirulina. Den är galet god på din sommardag.